Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ZIAJA: μια νέα αγαπημένη ανακάλυψη στο χώρο της ομορφιάς.

Ziaja :
αυτή η πολωνική εταιρεία καλλυντικών για όλη την οικογένεια,την οποία ευχαριστώ γαι την ευγενική χορηγία κάποιων καλλυντικών και για την άψογη συμπεριφορά των στελεχών της, ιδρύθηκε το 1989 από την οικογένεια φαρμακοποιών Ziaja και διαθέτει πάνω από 900 (!) προϊόντα ομορφιάς.








Όλα παρασκευάζονται με  φαρμακευτική εμπειρία και με συστατικά φυτικής προέλευσης. Η παραγωγή γίνεται σε μια οικολογική ζώνη σε διόκτητα εργαστήρια έρευνας και τα προϊόντα διατίθενται σχεδόν σε όλο τον κόσμο.
Την ανακάλυψα τυχαία,και την πρόσεξα στην αρχή από τη γκάμα της και από τις καταπληκτικές τιμές της. Αγόρασα την φανταστική κρέμα σώματος με γάλα κατσίκας μια λοσιόν γαι το πρόσωπο και ενθουσιάστηκα. Γι'αυτό και αποφάσισα να γράψω τη γνώμη μου και αφού δοκίμασα και άλλα προϊόντα της.







Έχει μια πραγματικά θαυμαστή γκάμα για όλα τα δέρματα, για μαλλιά, σώμα,άντρα και παιδί, δηλαδή για όλους, και για όλες τις ανάγκες. 








Για το πρόσωπο θα βρέιτε σειρές με εξαιρετικά συστατικά από το φύση που εμένα με άφησαν πολύ ικανοποιημένη. Υπάρχουν ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης με :

-φυσικό ελαιόλαδο για ξηρό και κανονικό δέρμα
-γάλα κατσίκας για εντατική θρέψη
-βούτυρο κακάο ή αβοκάντο ή argan oil για ξηρό δέρμα
-θαλασσινά φύκια  ή ροδέλαιο για ηλικίες άνω των 30
-σειρά lifting με πεπτίδια, προϊόν νανοτεχνολογίας για αντι-γήρανση
-γιασεμί για ηλικίες άνω των 50
-σαφράν και κολλαγόνο για ηλικίες άνω των 60
-αγγούρι για λιπαρές επιδερμίδες
-καλέντουλα για ευαίσθητα δέρματα








Το ξέρω πως φαίνονται ατελείωτα αλλά υπάρχουν ακόμα σειρές με εκπληκτικά body butter σε όλες σχεδόν τις σειρές που προανέφερα, προϊόντα  για αδυνάτισμα,έλαια για μασάζ, αντηλιακά αλλά και αυτομαυριστικά,αφρόλουτρα, για άντρες γυναίκες και παιδιά, σαμπουάν επίσης για όλους,σειρές για μωρά,και γενικά θα βρείτε τα πάντα για όλο το σώμα.

Μετά το ενυδατικό με γάλα κατσίκας που κάνει πραγματική θρέψη στην επιδερμίδα και αφήνει το σώμα εκπληκτικά απαλό,δοκίαμασα το σαμπουάν με βούτυρο κακάου,  και τη λοσιόν προσώπου με εκχύλισμα από το δέντρο μανούκα που βοηθάει τα λιπαρά και μεικτά δέρματα κι αυτό μου αρέσει πολύ.
Μετά από δοκιμές σε μάσκες προσώπου, αφρόλουτρα, και κρέμα αδυνατίσματος η εταιρεία μου έστειλε τη σειρά προσώπου Lifting solution, 40 + για αντι-γήρανση,προϊόν νανοτεχνολογίας με πεπτίδια,για να τα δοκιμάσω και να δω αν είναι κατάλληλα για το πρόσωπό μου.









Λοιπόν η κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας από τον ήλιο 10 και πολύ απαλό άρωμα, αν και πλούσια σε υφή, δεν είναι καθόλου βαριά ούτε αφήνει γυαλάδα στο πρόσωπο κάτι πολύ σημαντικό και θετικό. Αφήνει ένα πολύ ωραίο φιλμ στην επιδερμίδα, που είναι ιδανικό σαν βάση για μακιγιάζ και μετά από συνεχή χρήση το πρόσωπο γίνεται και γεμάτο,ελαστικό και λαμπερό.
Η αντίστοιχη κρέμα νυκτός είναι επίσης πλούσια και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη ως το πρωί, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
Μαζί με τις κρέμες, χρησιμοποιώ και το αντίστοιχο serum-gel για τα μάτια και την περιοχή γύρω από τα χείλη που κι αυτό είναι εξαιρετικό, λεπτό σε υφή και βοηθάει πολύ αντιγήρανση.




Προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε κάποια σειρά για το πρόπωπο, καθώς και για το σώμα και τα μαλλιά. Κάντε like στη σελίδα της εταιρείας στο facebook για να βλέπετε όλα τα προϊόντα τους καθώς και τα σημεία πώλησης. Θα σας απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις και θα σας δώσουν και συμβουλές για να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα. Και μαζί θα σας δώσουν και πολλά δείγματα να δοκιμάσετε κάποιο που σας ενδιαφέρει.





2 σχόλια: