Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Review:Real Techniques Modern Makeupkit

Ακολουθώ τις αδερφές Chapman εδώ και 5 χρόνια,από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με το μακιγιάζ.Παρακολουθώ με ευλάβεια τα βίντεό τους,τις χαρές στις ζωές τους,γάμους,γέννες,διακοπές.Χρησιμοποιώ καθημερινά τα πινέλα Real Techniques και μόλις βγήκαν οι limited edition παλέτες,έσπευσα να αγοράσω την modern και να τη δοκιμάσω.
Αυτή η παλέτες με καφέ αποχρώσεις είναι must για εύκολο καθημερινό αλλά και βραδυνό μακιγιάζ!Τα χρώματα,εκτός του ότι έχουν απίθανη γκάμα,έχουν απίστευτη υφή και διάρκεια.Αρχίζω να την χρησιμοποιώ καθημερινά και μου αρέσει.
Το eyeliner σε καφέ χρώμα είναι πολύ ωραίο σε υφή και κρατάει για ώρες.Το ίδιο και το ρουζ,είναι εύκολο και φωτεινό χρώμα που κολακεύει πολύ!Το highlighter το ίδιο.
Τα lipglosses που συμπληρώνουν την παλέτα,θα ήθελα να είναι πιο έντονα,αλλά φοριούνται μια χαρά πάνω από κραγιόν και χαρίζουν ωραία λάμψη στα χείλη.

Θα την βρείτε στο site των real techniques σε περιορισμένη έκδοση και έρχονται με δωράκι ένα υπέροχο πινελάκι για eyeliner.

6 σχόλια:

  1. This make-up kit sounds nice! Who is sisters Chapman? Are they on YouTube? Can you provide a link?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. They are makeup artists from the UK,their YouTube channel is Pixiwoos,and for the products just google Realtechniques.Watch their videos they are very good!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I saw one make-up video from one of the Chapman sisters. It's very nice. There are so many videos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο που την δοκίμασες και μας είπες τη γνώμη σου, δεν την έχω ξαναδεί σε review :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή